čtvrtek 2. srpna 2012

Před a po opalování

Nejsem zastánce samoopalováků. Radši se sluním někde u vody nebo na zahradě.
A tyto produkty mi přitom pomáhají. 
Před opalováním


Nivea sun Protect & Bronze (30-50) je intenzivní mléko na opalování. Zajistí intenzivnější zhnědnutí pokožky a spolehlivou ochranu před slunečními paprsky. Obsahuje složení s přírodními rostlinnými výtažky, které aktivují tvorbu pokožce vlastního melaninu, a tím dochází k intenzivnějšímu zhnědnutí pokožky. Melanin se nachází přirozeně v našem těle, způsobuje zhnědnutí pokožky a chrání ji před sluncem. Vysoce účinný systém UVA a UVB filtrů poskytuje okamžitou ochranu před spálením. Extra lehké, nemastné a voděodolné složení se ihned vstřebává a hydratuje. Neobsahuje samoopalovací látky. 

Niveu mám celkově velmi ráda. Toto opalovací mléko mě nadchlo. Vůně je příjemná. Nesnáším pocit mastnoty a proto oceňuji, že není mastný. Snadno se roztírá a rychle se vstřebá. Krásně se sním opaluje a řádění ve vodě také ustojí. Můžu jenom doporučit.

NUBIAN F6 je olej na opalování. Nubian tak často jako Niveu nepoužívám. Po každém vykoupání se musíte natírat znovu a znovu. Vůně mi nijak nevadí. Po nanesení se snadněji opálím. Vypadá to opravdu dobře. Celá se lesknu. Díky tmavému oleji vypadá pokožka hezky opálená. Důvod proč ho tak často nepoužívám je ten, že je mastný. 


Po opalování


Garnier Ambre Solaire - After sun Zklidňuje, hydratuje a vyživuje unavenou, slunci vystavovanou pokožku po dobu 24 hodin. Ambre Solaire mléko po opalování je speciálně určeno pro vyživení a zklidnění pokožky po slunění. Přináší okamžitý pocit zklidnění a svěžesti po každém slunění. Je obohaceno o aloe vera - pouštní rostlinu, která je schopna přežit i v extrémních podmínkách - plnou vitamínů a minerálů.

Krom toho, že krásně voní opravdu zklidňuje a hydratuje pokožku. Rychle se vstřebává. Příjemně chladí. Hlavně je to velmi příjemné když se spálíte. Tohle mléko po opalování proste zbožňuji.

Panthenol moje poslední záchrana, když se zapomenu namazat a spálím se. Jistě každý zná.
Je ve spreji a pěna krásně a jemně pokryje spálenou oblast. Chladí a zklidňuje.


A co používáte vy?

Žádné komentáře:

Okomentovat